'T FRIETDEURTJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 255 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Frietdeurtje. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2023 om 18:08 Patat was koud en zo slap dat je het dubbel kon vouwen. De stoofvlees kreeg je er in een bakje bij, het leek meer een jus. Ik kon dus helemaal niks met de slappe patat en het bakje ‘stoofvlees’. Ik bestel hier in ieder geval niet nog een keer!
29 jan 2023 om 21:17 Het was echt heerlijk, goed warm en op tijd bezorgd. Echt goede kwaliteit!
28 jan 2023 om 12:31 alles was prima
27 jan 2023 om 21:20 Patat, Top kwaliteit!
27 jan 2023 om 18:36 Het patatje stoofvlees is erg lekker het is alleen jammer dat het zo lang moet duren
21 jan 2023 om 21:29 Oud patat
9 jan 2023 om 20:21 De patat was totaal niet gaar en ontzettend zacht. De cheeseburger droop dan weer in dr mayonaise. Hier bestel ik niet meer
6 jan 2023 om 22:48 Thuisbezorgd is een zooitje, de bestelling komt pas binnen vanaf het moment dat er bezorgers beschikbaar zijn. Thuisbezorgd en het restaurant staan los van elkaar. Ze nemen ook 3 bestellingen tegelijk mee, beter zelf ophalen voortaan. Eten isheerlijk
2 jan 2023 om 19:14 moest behoorlijk lsng wachten maar het eten was het waard.
1 jan 2023 om 18:01 Eten was gewoon niet lekker patat zeker niet bestel daar gewoon niet meer zonde van je geld
26 dec 2022 om 22:51 Voor 1 keertje te doen. Friet te hard, te lang in de frituur geweest. 70 min wachten , is wat aan de lange kant. Succes daar
26 dec 2022 om 20:18 Heerlijk,goed warm,en vriendelijke bezorging,schaf a.u.b.nooi die stoofvlees af. Die is zooo lekker!!