'T FRIETDEURTJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Frietdeurtje. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2024 om 14:17 's ochtends rond 9.00 besteld voor 12.15. Dit kwam een half uur te laat.
4 feb 2024 om 18:39 Hamburger was niet gaar was nog roze de rest was lekker
6 jan 2024 om 18:37 De kwaliteit van de patat is ver benede maats, het broodje speklap is goed gekruid maar helaas is het broodje klef ! vroeger zat deze zaak in een houten keet voor de kerk, toen was de zaak minder maar de kwaliteit van de producten top. maar nu is dat
1 jan 2024 om 21:10 Erg lekker en goed bezorgd
31 dec 2023 om 14:04 Eten was lekker en goed heet nog...bezorging ook op tijd..Alles perfect eigenlijk .
25 dec 2023 om 2:04 goede bezorging keurig op tijd en je krijgt echt waar voor je geld
19 dec 2023 om 19:35 Bij de sate menu staat dat er 4 stokje er in zitten. Maar helaas zat er maar 3 stokjes in. Beetje valse informatie.
9 dec 2023 om 19:50 Heerlijk gegeten en alles was goed gevuld en Dennis en Angela verdienen opslag !
24 nov 2023 om 21:27 Na 50 min wachten werd mijn bestelling eruit gegooid. 2e x dat het mis gaat. Vorige keer duurde het ook heel lang en na bellen was mn bestelling vergeten. Ik bestel niet meer.
24 nov 2023 om 20:31 Heel erg jammer dat de helft van onze bestelling niet bezorgd is en dat je dan niet kan bellen. Vooral omdat wat we wel hebben gekregen lekker was. Maar ik bestel hier niet meer
17 nov 2023 om 19:20 Naast dat de patat dit keer wel goed waren moet ik helaas opmerken dat de stoofpot steeds minder wordt met betrekking vlees wat er in zit. Straks krijg je alleen maar "stoofpot jus "
23 okt 2023 om 20:37 Er een smaakje aan het eten wat ik niet thuis kon brengen, dat is een persoonlijke mening hoor, want de friet was echt heel goed. En de rest was ook niet slecht. Maar toch was het anders dan ik gewend was.