'T FRIETDEURTJE

'T FRIETDEURTJE Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Frietdeurtje. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 18:46 Heerlijk.
19 mei 2022 om 14:41 We hebben enorm lang moeten wachten op de bestelling. Half 12 besteld en 5 over half 2 werd het pas afgeleverd (geen bezorgers beschikbaar). De bestelling was ook niet compleet en niet warm.
16 mei 2022 om 20:47 Patat was hard en leek oud. Onderste gedeelte van het broodje van de burger was half door midden gesneden. Ziek geworden na het eten. Jammer, want de keer hiervoor dat ik had besteld was heel goed
15 mei 2022 om 13:19 Eten was heerlijk zoals altijd ik raad de br kip schnitzel 100% aan alleen me cola niet gehad waar ik wel voor betaald heb Boycot thuisbezorgd bestel bij de restaurants zelf Thuisbezorgd zijn oplichters en vragen teveel geld van restaurants
14 mei 2022 om 18:42 jammer dat er veel harde stukjes patat in zaten
12 mei 2022 om 22:09 Bestelling kwam te laat patat was kei hard ( leek meerdere keren gebakken) Jammer al een keer eerder besteld toen was het stukken beter
10 mei 2022 om 13:57 Tevreden en lekker gegeten
9 mei 2022 om 11:09 Het eten werd een half uur te laat bezorgd maar het was zondag en ook nog eens moederdag. Behalve dat we veel minder frites kregen dan de vorige keren was verder alles heel smakelijk.
7 mei 2022 om 18:58 lekker gegeten. Eten kwam iets later, maar hetvis zaterdagavond dus begrijpelijk.
7 mei 2022 om 9:33 Goede service lekker eten
6 mei 2022 om 22:41 Lekker eten en goede service
5 mei 2022 om 17:26 heerlijke broodjes gezond